LAMBORGHINI HURACAN STO 2021, ВЪРХЪТ НА ДЕСЕТ ЦИЛИНДРОВИТЕ СУПЕРАВТОМОБИЛИ!

Новият модел на Lаmborghini ще струва около 600 000 лв и ще бъде със среден разход около 17л/100км.Но като напомняне за това какво ще ни липсва, когато суперавтомобилите с бензинов двигател вече ги няма, Lamborghini Huracan STO е по свой начин шедьовър на времето и дизайна. По-изпипан от ‘обикновения’ Huracan (много по-изпипан) и по-мощен от модерен автомобил от Формула 1, STO е фантастична кола за шофьора, може би една от най-добрите, които някога са съществували. Почти сигурно няма да има нищо друго подобно…никога.

 

Доверете се на Lamborghini да хване бика за рогата и да достави един от най-екстровертните и вълнуващи суперавтомобили в историята, само моменти преди породата…както знаем, да умре. Това е такъв тип кола- силен, безсрамно горд от това какво представя и какво представлява, изключително изпипан за сериен автомобил, който е законен за пътя и – при правилните обстоятелства, т.е. на правилния път – напълно великолепен за шофиране.
STO е доста различeн от обикновения Huracan – можете да разберете това за себе си в момента, в който го видите. Отзад има огромно ново крило. Отстрани и отпред има много по-дълбоки странични прагове и спойлери, които осигуряват много по-драматично присъствие като цяло. А под дивата си нова обвивка от въглеродни влакна, STO (това е Super Trofeo Omologato) подкрепя очевиднoтo си мъжкарство с набор от спойлери, които са усъвършенствани и олекотени, за да предоставят наистина уникално шофиране, което може дори да е прекалено за някои вкусове.

Возията на пониженото и модифицирано адаптивно окачване вероятно ще изглежда нелепо твърдо за повечето хора по повечето пътища…особено в България. Въпреки че подобреният V10 двигател (сега с вълнуващи 631 к.с.) има нова настройка за мокро време в репертоара си, той все още осигурява колосален хит на производителността във всеки от своите режими, който е подкрепен от епичен звук, който повечето хора биха счели за неприемливо силен и дори малко страшен. STO също тежи доста по-малко от нормалния Huracan, а за допълнителното вълнение/фактор на страх е със задно предаване. По същество това е уличната версия на изключително успешния GT3 състезател на Lamborghini, но с по-малка притискаща сила/downforce, но с повече мощност благодарение на неговият 5,2-литров V10 мотор, който не трябва да диша през ограничител, за разлика от състезателната кола.Мислете за STO като за отговора на Lamborghini на 911 GT3 и ще добиете добра представа за какъв тип кола говорим. Освен това, ламбото е още по-безкомпромисно в подхода си, оттук и причината да се чувства  твърдо, много твърдо или лудо в трите си различни режима на шофиране.Забравете разхода на гориво и емисиите, STO е ужасен само и единствено в това

← Previous Next →
Comment(s)