Nastauto предлага застраховки гражданска отговорност и каско онлайн, както и на място във Варна. Предлагаме изключително изгодни застраховки на възможно най-добрите цени. При нас може да намерите и други видове застраховки - застраховка живот, застраховка за дом и т.н.

Защо да изберете застраховка гражданска отговорност и автокаско от Nastauto?

  • Специални ексклузивни цени за клиенти на Nastauto

Ние можем да ви предложим възможно най-изгодните оферти за гражданска отговорност и каско, благодарение на това, че работим с изключително голям брой партньори на преференциални цени. Малко хора и фирми имат достъп до офертите, които можете да получите при нас. Изпратете запитване сега и сами се уверете, че това не е просто рекламен трик!

  • Професионална помощ при избора на правилната застрахователна компания и оферта

Ако не сте сигурни каква застраховка ви е необходима, ние сме насреща. Нашите консултанти както на място в магазина, така и онлайн ще ви помогнат с полезни съвети и информация относно най-добрата за вас оферта. Просто трябва да предоставите нужната информация за вашият автомобил - регистрационен номер и номер на малък талон, а останалото оставете на нас.

  • Бърза комуникация през разнообразни канали

Nastauto поддържа активна и директна комуникация със своите клиенти. Можете да ни откриете както по телефон, така и онлайн чрез този сайт или нашата фейсбук страница. Единственото условие, за да получите бързи отговори на вашите въпроси - да ни търсите в работно време.

Как да поръчате застраховка гражданска отговорност и каско онлайн от Nastauto?

За да получите застрахователна оферта за гражданска отговорност или автокаско онлайн, моля направете запитване чрез методите описани по-долу. Опишете каква застраховка желаете, добавете регистрационния номер на вашата кола, както и номера на малкия талон. Оставете и контакти за обратна връзка - ваш телефон и имена. Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо и ще предоставим най-добрите застрахователни оферти за вас.

Как да получите оферта за гражданска застраховка и автокаско на място в магазин Nastauto - гр. Варна?

Нашият магазин във Варна се намира на адрес: ж.к. Владислав Варненчик 233, 9023 ж.к. Кайсиева градина, гр. Варна.

Заповядайте при нас и нашите любезни консултанти ще ви обърнат нужното внимание, за да намерите това, което търсите! Ще ви посрещнем с хубаво и качествено кафе, а докато ние търсим най-добрите застрахователни оферти за вас и на най-добрите цени, вие можете да седнете удобно в нашия клиентски кът или да разгледате уникалната визия на нашия магазин.  Nastauto може да ви предложи и други услуги, като например - тунинг части и авточасти на много изгодни за вас цени! Доверете ни се и ще се убедите сами, че за нас винаги е важно клиентите да са доволни и напълно обслужени. 

Back to Top