Nastauto предлага авточасти онлайн, както и на място във Варна. Предлагаме качествени авточасти на възможно най-добрите цени. При нас може да намерите всякакви авточасти за всички марки и модели автомобили. 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ АВТОЧАСТИ ОТ NASTAUTO?
Избягвате посредници и спестявате пари
Когато поръчвате авточасти през майстори, те обикновенно взимат процент от цената на частите, като печалба за тях. Така те печелят двойно от вас и ви натоварват с излишни суми. Отделно и доставчиците на тези части слагат допълнителни проценти върху доставната цена и това оскъпява още крайната потребителска цена.

Поръчвайки през нас, вие си гарантирате директна доставна цена и за вас като потребител би било много по-изгодно да поръчвате нужните авточасти чрез Nastauto.

Професионална помощ при избора на правилните авточасти
Ако не сте сигурни каква част ви е необходима, ние сме насреща. Нашите консултанти както на място в магазина, така и онлайн ще ви помогнат с полезни съвети и информация относно нужните части.

Просто трябва да предоставите нужната информация за вашият автомобил, а останалото оставете на нас.

Бърза комуникация през разнообразни канали
Nastauto поддържа активна и директна комуникация със своите клиенти. Можете да ни откриете както по телефон, така и онлайн чрез този сайт или нашата фейсбук страница. Единственото условие, за да получите бързи отговори на вашите въпроси – да ни търсите в работно време.

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ЧАСТИ ОНЛАЙН ОТ NASTAUTO?
За да поръчате онлайн, моля направете запитване чрез методите описани по-долу.

Опишете подробности за вашата кола – марка, модел, година на производство и каква част ви е необходима. Оставете и контакти за обратна връзка – ваш телефон и имена.

Поръчай чрез Facebook
Поръчай по телефон – изберете 0899087999 или 0879897799 за връзка с нашите консултанти

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ АВТОЧАСТИ НА МЯСТО В МАГАЗИН NASTAUTO – ГР. ВАРНА?
Нашият магазин във Варна се намира на адрес: ул. Александър Дякович №1.

Заповядайте при нас и нашите любезни консултанти ще ви обърнат нужното внимание, за да намерите това, което търсите!

Ще ви посрещнем с хубаво и качествено кафе, а докато ние търсим най-добрите авточасти за вас и на най-добрите цени, вие можете да седнете удобно в нашия клиентски кът или да разгледате уникалната визия на нашия магазин. 

Nastauto може да ви предложи и други услуги, като например – тунинг части и дори застраховки – гражданска отговорност и каско, на много изгодни за вас цени!

Доверете ни се и ще се убедите сами, че за нас винаги е важно клиентите да са доволни и напълно обслужени.

Back to Top
Search engine powered by ElasticSuite