Nastauto предлага авточасти онлайн, както и на място във Варна. Предлагаме качествени авточасти на възможно най-добрите цени. При нас може да намерите всякакви авточасти за всички марки и модели автомобили. 

Защо да изберете авточасти от Nastauto?

  • Избягвате посредници и спестявате пари

Когато поръчвате авточасти през майстори, те обикновенно взимат процент от цената на частите, като печалба за тях. Така те печелят двойно от вас и ви натоварват с излишни суми. Отделно и доставчиците на тези части слагат допълнителни проценти върху доставната цена и това оскъпява още крайната потребителска цена. Поръчвайки през нас, вие си гарантирате директна доставна цена и за вас като потребител би било много по-изгодно да поръчвате нужните авточасти чрез Nastauto.

  • Професионална помощ при избора на правилните авточасти

Ако не сте сигурни каква част ви е необходима, ние сме насреща. Нашите консултанти както на място в магазина, така и онлайн ще ви помогнат с полезни съвети и информация относно нужните части. Просто трябва да предоставите нужната информация за вашият автомобил, а останалото оставете на нас.

  • Бърза комуникация през разнообразни канали

Nastauto поддържа активна и директна комуникация със своите клиенти. Можете да ни откриете както по телефон, така и онлайн чрез този сайт или нашата фейсбук страница. Единственото условие, за да получите бързи отговори на вашите въпроси - да ни търсите в работно време.

Как да поръчате части онлайн от Nastauto?

За да поръчате онлайн, моля направете запитване чрез методите описани по-долу. Опишете подробности за вашата кола - марка, модел, година на производство и каква част ви е необходима. Оставете и контакти за обратна връзка - ваш телефон и имена.

Как да поръчате авточасти на място в магазин Nastauto - гр. Варна?

Нашият магазин във Варна се намира на адрес: ж.к. Владислав Варненчик 233, 9023 ж.к. Кайсиева градина, гр. Варна.

Заповядайте при нас и нашите любезни консултанти ще ви обърнат нужното внимание, за да намерите това, което търсите! Ще ви посрещнем с хубаво и качествено кафе, а докато ние търсим най-добрите авточасти за вас и на най-добрите цени, вие можете да седнете удобно в нашия клиентски кът или да разгледате уникалната визия на нашия магазин.  Nastauto може да ви предложи и други услуги, като например - тунинг части и дори застраховки - гражданска отговорност и каско, на много изгодни за вас цени! Доверете ни се и ще се убедите сами, че за нас винаги е важно клиентите да са доволни и напълно обслужени.

Back to Top